Over ons

Ammy’s Delight is een Nederlands bedrijf. Wij bakken  100% natuurlijke en indien mogelijk biologische hondenkoekjes. Deze heerlijke snacks bestaan uit fairtrade en natuurlijke ingrediĆ«nten. Ze worden vers gebakken op bestelling.

Wij gebruiken geen kunstmatige smaak- geur- en kleurstoffen. Onze ingrediĆ«nten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit.  Er wordt geen zout en suiker toegevoegd aan onze hondenkoekjes. Dit maakt deze snacks de gezonde bonbons onder de hondenkoekjes!

Ook voor de gevoelige hondenmaag hebben wij heerlijke koekjes in ons assortiment. Zo bevatten deze snacks geen meel en zijn ze glutenvrij! Zo kan iedere hond genieten van een lekkere beloning of een heerlijk tussendoortje. 

Heeft uw trouwe viervoeter een allergie? Neem dan contact met ons op voor verdere informatie. Dan kunnen we ook alle mogelijkheden te bespreken. 

Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de leukste en lekkerste cadeautjes. Zo hebben we speciale verjaardagscadeautjes. En verrassingen die afgestemd zijn op bijvoorbeeld Kerstmis, Werelddierendag en Pasen. Deze zijn leuk om te krijgen. Maar nog leuker om te geven! Ook hoeft u niet ongerust te zijn over de levertijd. Wij zorgen er namelijk voor dat alle geschenken op tijd in uw brievenbus vallen. Natuurlijk met een onwijs leuke verpakking .  Wenst u het cadeau naar iemand toe te sturen? Dat regelen wij ook voor u. 

Houdt onze social media en website in de gaten voor de leukste cadeautjes. Maar wees er op tijd bij.

WAAROM KIEZEN VOOR AMMY’S DELIGHT?

Ammy’s Delight staat garant voor:

  • TOP KWALITEIT HONDENKOEKJES
  • ALLES WORDT VERS GEBAKKEN OP BESTELLING
  • SPECIALE WENSEN ZIJN ALTIJD MOGELIJK 
  • GEBRUIK VAN 100% NATUURLIJKE BIOLOGISCHE & FAIRTRADE INGREDIENTEN
  • SERVICE STAAT ZEER HOOG IN ONS VAANDEL