Algemene voorwaarden

LEVERVOORWAARDEN 

Wij accepteren website bestellingen en bestellingen die gedaan worden via Twitter,Facebook en email. Indien U bestelt via Twitter, Facebook of email zullen wij altijd een bevestigingsmail sturen.

DE KOEKJES

Onze koekjes zijn gemaakt van de beste 100% natuurlijke ingredienten die geschikt zijn voor menselijk verteer. Wij voegen geen kunstmatige smaak-, geur en kleurstoffen toe. Ook voegen wij geen extra zout of suiker toe aan onze koekjes,

De verpakking van onze koekjes is altijd geseald, dit om de versheid te garanderen. Is de sealstrip verbroken dan  is het advies de koekjes NIET aan uw hond te voeren. Neem dan contact met ons op en U zult – na overleg- een nieuw pakje koekjes gratis ontvangen.

Alle ingredienten die door ons gebruikt worden staan duidelijk op het etiket vermeld. Bent U niet zeker of uw hond allergisch is voor bepaalde bestanddelen neem dan eerst contact op met uw dierenarts VOOR u de koekjes geeft aan uw hond. Wij van Ammy’s Delight zijn niet verantwoordelijkheid voor als uw hond ziek wordt na het eten van de koekjes.

We zijn een Nederlands bedrijf en  zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op verzoek kunt U van ons een factuur toegestuurd krijgen met vermelding van BTW. Al onze facturen zijn inclusief BTW.

VERZENDING

Bestellingen die bij ons binnenkomen van Maandag tot en met Vrijdag zullen in de regel binnen 3 werkdagen verzonden worden. Indien U speciale wensen heeft kan het zijn dat de levering langer gaat duren. Dit zal altijd in overleg met U zijn. Al onze koekjes worden verstuurd met DHL en/of PostNL  Gedurende de feestdagen zal er rekening mee gehouden moeten worden dat de verzending langer duurt.

Wij besteden veel zorg aan onze koekjes en aan de verpakking en zullen pas opgestuurd worden als we 100% tevreden zijn. Als het pakketje enige vorm van beschadiging heeft, de koekjes zijn gebroken of the sealing van de pakjes is beschadigd verzoeken wij U vriendelijk direct contact via de email met ons op te nemen zodat wij voor vervanging kunnen zorgdragen.

RETOURZENDINGEN

Het retourneren van de koekjes is toegestaan binnen 5 dagen van levering onder de volgende voorwaarden

  1. Alle retourzendingen moeten eerst goed gekeurd worden door Ammy’s Delight. Neem voordat U de koekjes terug stuurt  contact met ons op via de email ammy@ammysdelight.nl’
  2. De verzendkosten voor het retourneren komen ten koste van de koper tenzij beide partijen tot een andere beslissing zijn gekomen.
  3. Indien U een creditnota wenst zullen de oorspronkelijke verzendkosten in mindering gebracht worden.
  4. Een creditnota zal worden verstuurd als de retourzending bij ons is binnen gekomen.

Reacties zijn gesloten.