Over ons

Mijn naam is Marjo Biermans en ik ben de eigenaresse van Ammy’s Delight. Ik ben woonachtig in Roermond en ben getrouwd met Henk en heb 1 dochter Lotte. Alhoewel ik geen bakker ben was bakken altijd een hele grote hobby en passie van mij. Taarten, cakes broden etc werden door mijzelf altijd gemaakt en gretig verorberd.

HET ONSTAAN VAN AMMY’S DELIGHT

Een jaar of 5 geleden zijn we de trotse eigenaars geworden van Amadeus Ivan. Al vrij snel kwamen wij erachter dat de achterhand van Amadeus niet in orde was en dat hij zijn hele leven medicijnen moest slikken.  Omdat ik vond dat hij genoeg rommel binnen kreeg ben ik eens gaan kijken naar de ingredienten van de koekjes die ik hem gaf. ik schrok hiervan. De koekjes zaten vol met E-nummers, smaak- en kleurstoffen en echt lekker ruiken vond ik ze ook niet . Ik ben toen begonnen met het bakken van zijn eigen koekjes die direct bij hem en Ramses in de smaak vielen. Na een poosje begon ik de koekjes ook op te sturen naar zijn vriendjes in het binnen en buitenland met verjaardagen en kerstmis. Op een gegeven moment kreeg ik vanuit Amerika de vraag bij welke fantastische bakker ik deze koekjes gekocht had en toen mijn antwoord was dat ik die zelf deed bakken kreeg ik de reactie: DIE MOET JE GAAN VERKOPEN OP INTERNET.

EN ZO IS LANGZAAM AAN AMMY’S DELIGHT ONTSTAAN.

Nu zijn het bakken, het verzenden en de internet winkel mijn dagelijkse bezigheden die ik nog iedere dag met plezier doe.


HALLO IK BEN DE NIEUWE TESTER VAN AMMY’S DELIGHT
MIJN NAAM IS MOZART en ik ben de opvolger van Amadeus. Geen koekje gaat de deur uit zonder dat ik ze eerst gekeurd heb.

 


HALLO IK BEN AMADEUS IVAN

 I
Ik ben de baas van deze overheerlijke huisgemaakte Ammy’s Delight koeken.
Ammy’s Delight koekjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie
Wij gebruiken geen E-nummers en smaakstoffen en er wordt geen zout of suiker toegevoegd.
Alles wat ik hier aanbied heb ikzelf getest en goed bevonden.
UPDATE:
Helaas moeten wij jullie meedelen dat Amadeus na een slopende ziekte afscheid van ons heeft genomen op 23 maart 2017.
Hij wordt heel erg gemist en zal altijd in ons hart blijven.

MIJN HUISGENOOT EN GROTE BROER RAMSES

Ramses is een Leonberger die 6 jaar ouder is als ik en hij leert mij alles wat ik wel en niet mag doen. Hij is mijn grote broer en alhoewel hij al flink op leeftijd is voor een Leonberger – hij is inmiddels 11 1/2 jaar oud weet hij precies wat goed en lekker is. Hij is een echte lekkerbek. Ook hij is verzot op onze koekjes en probeert net zoals ik ze uit voordat ze verkocht worden.

Update:

Helaas hebben wij op 27 april plotseling afscheid moeten nemen van Ramses. Hij wordt heel erg gemist en zal altijd in ons hart blijven.